top of page

Triatlon Viersel


Hoera, het Kempisch Triatlon Team (KTT.be) organiseerde weer haar evenement in Viersel! Ideale locatie daar, autovrij en zelfde startplaats voor zowel zwemmen als fietsen en lopen. En, ook belangrijk, slechts een paar kilometer van thuis en vlot met de fiets bereikbaar. Altijd een vrolijke en enthousiaste bende die zich daar komt uitleven in hun favoriete sport.


Als amateurfotograaf kom je der ook makkelijk aan je trekken. Mits inachtname van de vanzelfsprekende veiligheidsregels kan je vlot de drie disciplines coveren. Een beetje overleg met de stewards over wat je wil doen en waar je gaat staan verloopt vlot. Ik vertel dit maar omdat ik het wel al eens anders meemaak.
Er kon dus ook gezwommen worden. Er was even de overweging om te vragen of ik niet mee in de begeleidende boot mocht, maar achteraf bekeken was mijn optie om vanaf de steiger aan de overkant te fotograferen de juiste keuze.
Voor het fietsen koos ik voor de driehoek net voorbij het sas; daar kwamen ze aan drie kanten voorbij en dat bood mooie mogelijkheden. Ik was enkel zaterdag- en zondagvoormiddag daar en dat is dus de oogst na een zeer strenge selectie:Veel lees- en kijkplezier en tot de volgende.

609 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page