top of page

Viersel Triatlon


Afgelopen weekend vond in Viersel de jaarlijkse triatlon plaats. Een schitterende locatie om zoiets te organiseren! 90% van het circuit verloopt op verkeersvrije jaagpaden langs Albertkanaal, Netekanaal en de Nete zelf. Er is ook voldoende ruimte om de nodige voorzieningen te treffen zoals de wisselzone en natuurlijk de horeca.


Een plezier om de vele enthousiaste sportievelingen (van alle leeftijden) in beeld te brengen; er heerst een ontspannen en gezellige sfeer. De weersomstandigheden zaten ook mee; niet te warm en de regen die er soms was stelde niet veel voor; beter zo, ook voor de fotograaf, volle zon is maar niks.


Een laatste controle van het fietsparcours gebeurde met de speed pedelec en ik zag ook dat de 'groene vlag' achter de laatste renner eveneens op een speed pedelec zat! Mooi zo!


Voor de fotograaf is het niet vanzelfsprekend om overal op het juiste moment op de geschikte locatie te zijn. Daarom heb ik de taken gespreid; zaterdag heb ik me op het fietsen geconcentreerd op een geschikte plaats langs de Nete, en zondag heb ik het lopen gecovered, ook omdat het dan te combineren was met het fietsen. Het zwemmen heb ik niet gefotografeerd; om dat mooi in beeld te brengen moet ge ofwel in een boot meegaan of kortbij en op niveau van het water een locatie vinden, wat moeilijk was.

Veel kijkplezier en tot de volgende. Commentaren welkom!

99 views2 comments

Recent Posts

See All

2 Comments


Hans Offermans
Hans Offermans
Aug 31, 2021

Het zijn idd geweldige foto’s, knap ingespeeld met kleur en wit/zwart, bedankt!

Like

Jan De Bruyn
Jan De Bruyn
Aug 31, 2021

Hele knappe foto's, Julien. Je zal vele mensen blij maken met deze mooie herinneringen.

Met vriendelijke groeten van je buurman Jan

Like
bottom of page