top of page

Wout/Mathieu

Leek me een leuk idee om in deze donkere kletsnatte dagen het archief in te duiken. Deze 2 kerels hebben ons al zoveel wielerplezier gegeven nietwaar.


Nu is het in de reguliere wegkoersen voor een amateurfotograaf onmogelijk om interessante beelden te maken, maar gelukkig zijn ze ook actief in de cross. Elk jaar probeer ik toch een paar crossen mee te pikken die niet te ver uit de buurt liggen. Mijn keuze wordt ook bepaald door de aard van het parcours. Dikwijls is het draaien en keren rond de kerktoren en het voetbalveld en langs een paar artificiele constructies; een parcours gekneld tussen gebouwen met ontelbare sintels om toch maar de benodigde reglementaire lengte van de ronde to creëren op de beperkte ruimte. Deze parcours dragen niet mijn voorkeur; ook de mogelijkheid om al de spandoeken en afrasteringen en reclamepanelen uit beeld te kunnen houden is een prioriteit. Een geschikte plaats vinden is dikwijls een tijdrovende bezigheid.


We beginnen in 2016 en eindigen met de cross in Herentals van 03/01/2023. Corona heeft me natuurlijk ook parten gespeeld; enkel Boom was publiek toegelaten maar daar was Mathieu niet.


2016

2017
2018
201920202021
20222023
30 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page