top of page

Dief in de nachtDassen fotograferen was het doel. Maar het werd een vos.

In vaste schuilhutten fotograferen waar de opportuniteiten door de makers ervan gecreëerd zijn is niet mijn ding. Ik zoek liever zelf de mogelijkheden op en ik realiseer me natuurlijk wel dat de kansen om met een mooie foto naar huis te komen aanzienlijk vermindert.


Ik had in de Gaume al een paar avonden bij een dassenburcht gezeten zonder resultaat; de burcht was gelegen aan een fietsroute van de ravel en ik vermoed dat de dassen daar wachten tot de schemering om buiten te komen.


Dus heb ik toch maar een keer de hut van VZW Landschap gehuurd in de Ardennen. De dassen zijn niet opgedaagd, maar als troostprijs kreeg ik wel een vos voor de lens. Ben tevreden met de beelden die ik hiervan kon maken aangezien de toch wel een beetje buiten het klassieke patroon vallen.
65 views1 comment

Recent Posts

See All

Albania

bottom of page